Πανελλαδική εκστρατεία για την προστασία των δασών.


Με πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης για την προστασία των δασών, που υλοποιούν από κοινού η Πρεσβεία της Αυστραλίας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΕΕΣ) και προωθείται με τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, καθώς και του Πυροσβεστικού Σώματος, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα ενίσχυσης προς τις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας μας μέσω της δωρεάς που προσέφερε η Αυστραλιανή Κυβέρνηση.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΕΣ, η εκστρατεία ενημέρωσης για την προστασία των δασών και γενικότερα το σχέδιο ενίσχυσης των πυρόπληκτων που έχει ήδη υλοποιηθεί, θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 και ώρα 12.00 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" (Λεωφ. Μεσογείων 107) με ομιλητές τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Ανδρέα Μαρτίνη και τον πρέσβη της Αυστραλίας κ. Jeremy Newman.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κ. Φώφη Γεννηματά και ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος κ. Παναγιώτης Μπονάτσος. 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
http://www.protothema.gr

Σχόλια