Θα καθαρίσουν την παραλία και τον βυθό.

Ο Μ.Κ.Ο. «Υδροναύτες» διοργανώνει καθαρισμό βυθού και ακτών στην περιοχή «Βρωμοπούσι» Κερατέας, στις 10:00 το πρωί στις 6 Ιανουαρίου 2011, με τη συμμετοχή τοπικών φορέων. «Λαμβάνοντας αφορμή από το ξεκίνημα των οργανωμένων δράσεων των “Υδροναυτών” για το 2011, επιλέξαμε την ημέρα του αγιασμού των υδάτων για να πραγματοποιήσουμε και τον καθαρισμό τους, αναδεικνύοντας το πρόβλημα της συσσώρευσης σκουπιδιών και της "ασφυξίας" που προκαλούν στον βυθό και τους θαλάσσιους οργανισμούς η ύπαρξή τους.

Η αυτόνομη κατάδυση που μας προσφέρει τόσες συγκινήσεις, παράλληλα μας μετατρέπει σε μάρτυρες περιβαλλοντικών εγκλημάτων. Αποτελεί υποχρέωση μας λοιπόν, να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, ώστε να αναδείξουμε τα προβλήματα αυτά όπου και αν εντοπίζονται και παράλληλα με τα σκουπίδια που μεταφέρουμε στην επιφάνεια, να φέρουμε μαζί και τη "φωνή" του βυθού που απαιτεί την προστασία του, και κατ' επέκταση την προστασία της ίδιας της ζωής.

Στην "γιορτή" των υδάτων λοιπόν, σας καλούμε να συμμετέχετε και εσείς είτε υποβρυχίως είτε βοηθώντας μας στην επιφάνεια, για να κάνουμε τη φωνή του βυθού, ακόμα δυνατότερη» εξηγούν στη zougla.gr οι διοργανωτές – μέλη των «Υδροναυτών» αυτής της ουσιαστικά περιβαλλοντικής δράσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο: www.ydronaftes.gr, στείλτε μήνυμα στο email: info@ydronaftes.gr ή καλέστε τους στο τηλέφωνο: 6978727383 begin_of_the_skype_highlighting              6978727383      end_of_the_skype_highlighting
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
http://www.zougla.gr

Σχόλια