Δράση για την Άγρια Ζωή/ Action for wildlife


Έχουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τρεις ολόκληρες βδομάδες. Το διάστημα αυτό δεχόμαστε καθημερινά ακόμα και εκατοντάδες τηλέφωνα. Υπερβάλουμε τον εαυτό μας προσπαθώντας να δώσουμε τις κατάλληλες κατά περίπτωση οδηγίες, ενώ δεκάδες ζώα φτάνουν για νοσηλεία στις εγκαταστάσεις μας. Ο όγκος της δουλειάς είναι τεράστιος και τα έξοδα πάρα πολλά.
Έχουμε ανάγκη από εθελοντές που έχουν δουλέψει στο παρελθόν μαζί μας και έχουν εμπειρία, προκειμένου να φροντίσουμε τα εκατοντάδες ζώα που φιλοξενούμε.
Επίσης έχουμε ανάγκη από φυσιολογικούς ορούς διαφόρων μεγεθών, κονσέρβες a/d, κοτσυφοτροφή, σπόρους για μικρόπουλα, χαρτιά κουζίνας, σακκούλες σκουπιδιών, καθώς επίσης και από οικονομική βοήθεια, τα έξοδα είναι τεράστια.
ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR55 0172 2110 0052 1104 9919 564
Παράλληλα ζητάμε κατανόηση από όσους ρωτάνε να μάθουν τι έγινε το ζώο που φέρανε. Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο για εμάς να το διαχειριστούμε όλο αυτό.
Για την ιστορία τα πελαργάκια έμειναν ορφανά καθώς σκοτώθηκαν οι γονείς τους από ηλεκτροπληξία κι έτσι κατέληξαν στη Δράση για την άγρια ζωή.
ΔΡΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
ΠΗΓΗ
Δράση για την Άγρια Ζωή/ Action for wildlife
 FACEBOOK  Δράση για την Άγρια Ζωή/ Action for wildlife

Σχόλια