Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Κλωνοποίηση στην Κίνα: Αρνάκι με …μουρουνέλαιο!.Είναι να τρελαίνεσαι! Με τη βοήθεια της γενετικής μηχανικής και των τεχνολογιών κλωνοποίησης, Κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν ένα αρνάκι...τον Πενγκ-Πενγκ! το κρέας του οποίου περιέχει ιχθυέλαιο!

Oι Κινέζοι επιστήμονες μεταμόσχευσαν, λέει, στο έμβρυο του αρνιού ένα γονίδιο, που είχε αφαιρεθεί από νηματώδεις σκώληκες και διευκολύνει τη δημιουργία στον οργανισμό οξέων ψαριού, ανάλογων με εκείνα, που περιέχονται στο μουρουνέλαιο, καθώς και σε μια σειρά παραλλαγών των ξηρών καρπών. Τα οξέα αυτά είναι πολύ ωφέλιμα για την υγεία του ανθρώπου, μειώνουν τον κίνδυνο του εμφράγματος και άλλων ασθενειών του καρδιαγγειακού συστήματος, θεωρούν οι επιστήμονες. Κατά τη γνώμη τους, μεταδίδεται από διεθνή ΜΜΕ, η βιομηχανική παραγωγή αυτού του γενετικά μεταλλαγμένου αρνιού που μπορεί να αρχίσει στο αμέσως προσεχές μέλλον.
Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά είναι για καλό ή για κακό, σήμερα,αύριο ή και μεθαύριο! Ποιος μπορεί να το πει με τόση ακρίβεια που να διασφαλίζει τα πάντα; Κανείς!
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ