ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.


Σε λίγες ώρες θα αλλάξει ο χρόνος, θα αλλάξει όμως και τίποτα άλλο; Ο χρόνος που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολος με πολύ πίεση, πολλές αλλαγές, πολλά λάθη, πολύ σκέψη; Τα καταφέραμε όμως και είμαστε ακόμα εδώ.... Είμαστε όμως ικανοποιημένοι με τους εαυτούς μας και αν όχι  τι είναι αυτό που μας λείπει;

Οι ευχές μου για το νέο έτος πέρα από υγεία, χαρά και χαμόγελα είναι να δούμε λίγο πιο βαθιά μέσα στην ψυχή μας και να αναρωτηθούμε ποιοι είμαστε; και τι ζητάμε;. Να αφήσουμε στην άκρη το ΕΓΩ και να βάλουμε μπροστά μας το ΕΜΕΙΣ. Να σταματήσουμε να βλέπουμε στον διπλανό μας  τα μειονεκτικά του και να αρχίχουμε να επιβραβεύουμε τα πλεονεκτήματα του. Να νιώσουμε υπεύθυνοι για την φύση και να την προστατεύουμε....... Να αφήσουμε σε αυτούς που έρχονται κάτι ζωντανό και όμορφο...... ας μην δείχνουμε στους επόμενους μόνο φωτογραφίες για το πως ήταν η φύση.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...............

 ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ!!!!

Μπορούμε να κάνουμε κάτι αληθινό, κάτι που θα μας κάνει χαρούμενους και θα μας δώσει ΚΟΥΡΑΓΙΟ...
Μπορούμε ακόμα να ονειρευόμαστε...!!!!

Mπορεί τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή να μην φαίνονται επειδή γίνονται αισθητά από την καρδιά μας αλλά  θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, να αντισταθούμε σε αυτούς που θέλουν να μας τα κλείσουν, για να μπορέσουμε να χαράξουμε την δικιά μας πορεία, την πορεία αυτή που θα μας δώσει τα εφόδια να "χτίσουμε" την ζωή μας!!!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα μικρά πράματα είναι αυτά που μας κάνουν μοναδικούς και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με μικρές αλλαγές  οι οποίες με το πέρασμα του χρόνου θα γίνουν κομμάτι της ζωής μας, θα γίνουν καθημερινότητα μας και θα μας συντροφεύουν σε κάθε στιγμή μας!! Ένας καλός λόγος, ένα χαμόγελο, μία καλή πράξη, μία αγκαλιά θα μας προσφέρει ψυχική ανάταση και γαλήνη!!! 

Κάντε έναν άνθρωπο χαρούμενο μπορείτε!!!

Λιγότερο Άνχος, Πίεση και Στεναχώριες. Ας μην πιέζουμε την καρδιά και την ζωή μας γιατί όπως λένε "η ζωή μοιάζει με την άμμο της θάλασσας, όσο την κρατάμε σφιχτά στα χέρια μας τόσο πιο γρήγορα αυτή φεύγει.."Περισσότερα χαμόγελα, Περισσότερη αγάπη, Περισσότερη ευημερία σε σας και τις οικογένειες σας!! ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΥ διότι τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες. 
ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ



Εύχομαι τα λόγια μου να μην σας κούρασαν……
Να είστε όλοι καλά!!!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ       ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
Να αγαπάτε την φύση,  η φύση είναι ζωή!!
GREEK FORESTS.

Σχόλια

Ο χρήστης Hfaistiwnas είπε…
Καλή χρονιά να έρθει!!!