ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΥΣΗΣ.


Ο παγκόσμιος διαγωνισμός «Φωτογράφος άγριας φύσης» διοργανώνεται από το περιοδικό «Wildlife Magazine» του BBC και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. Αυτός ο φημισμένος στο είδος του διαγωνισμός συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα πιο σημαντικά ονόματα στη φωτογραφία της φύσης κι ολοκληρώνεται με μεγάλη έκθεση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, που μετά περιοδεύει σε όλο τον κόσμο. Η φετινή, που παρουσιάζεται σε 45 χώρες, περιλαμβάνει τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν ανάμεσα σε 31.152 συμμετοχές, προέρχονται από 81 χώρες και παρουσιάζουν τη δουλειά τόσο επαγγελματιών όσο και ερασιτεχνών φωτογράφων. Οι κορυφαίοι στον κόσμο φωτογράφοι απεικονίζουν τον θρίαμβο της φύσης μέσα από μια σειρά συγκλονιστικών φωτογραφιών.
Η συλλογή καλύπτει μεγάλο εύρος θεμάτων και ύφους από πορτρέτα, συμπεριφορές και περιβαλλοντικές περιγραφές έως και αφηρημένες φωτογραφίες φύσης κι εξυμνεί τη λαμπρότητα, το δράμα και την ποικιλομορφία της ζωής στη Γη.
Η ελληνική έκθεση διοργανώνεται για Πέμπτη συνεχή χρονιά από τις εκδόσεις Polaris με την ευγενική χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς. Η έκθεση θα παρουσιαστεί και πάλι με τον πλέον θεαματικό τρόπο, καθώς οι φωτογραφίες θα είναι σε διαφάνειες τοποθετημένες σε ειδικές θήκες και θα φωτίζονται εσωτερικά (light boxes), παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα όσον αφορά την απόδοση των χρωμάτων και τη δημιουργία «ατμόσφαιρας» στην έκθεση.
ΕΚΘΕΣΗ
CITYLINK
Στοά Σπυρομίλιου, Σταδίου 4,
09/05-04/06

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
http://www.lifo.gr

Σχόλια