Καραβάνι Ελεύθερης Κατασκήνωσης 2010.


Με μια μεταφερόμενη που σε κάθε περιοχή θα περιλαμβάνει διαφορετικές μουσικές από djs, soundsystems, μουσικά σχήματα, ή απλά με ακουστικά όργανα και κρουστά, αλλά και ανοιχτές συνελεύσεις, performances, ποίηση, multimedia art προβολές, οικολογική ευαισθητοποίηση, κ.α., πολίτες διεκδικούν για την ελεύθερη κατασκήνωση και τις ελεύθερες παραλίες.

Το διεθνές καραβάνι, που διοργανώνεται από το Κίνημα για την Ελεύθερη κατασκήνωση, είναι ανοιχτό σε όποιον-α (μουσικό, dj, performer, κλπ) θέλει να συμβάλλει σε κάθε περιοχή, αλλά και σε προτάσεις.
Τα μέλη του Κινήματος απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε κατά τόπους πρωτοβουλίες, από όλη την Ελλάδα, να αναλάβουν κάποια δράση και να έρθουν σε επαφή μαζί τους, με σκοπό «ενωμένοι να ακουστούμε πιο δυνατά!». Όπως σημειώνουν, σε σχετική ανακοίνωση, «σε κάθε περιοχή συνεργαζόμαστε, δικτυωνόμαστε και στηρίζουμε τοπικές πρωτοβουλίες για την ελεύθερη κατασκήνωση και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος».
Παράλληλα, το Κίνημα για την Ελεύθερη Κατασκήνωση θα επιδιώξει επαφή σε κάθε περιοχή με την αντίστοιχη αυτοδιοίκηση για την ανάπτυξη των θέσεων του κινήματος για την ελεύθερη κατασκήνωση, αλλά και της επισυναπτόμενης έκκλησης για παροχή ενός πλαισίου ανοχής και υποδομών για την στήριξη της ελεύθερης κατασκήνωσης αυτή τη περίοδο της κρίσης.

ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ 2010

24 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΛΕΥΚΑΔΑ - ΠΕΥΚΟΥΛΙΑ
30 ΙΟΥΛΙΟΥ – 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΠΗΛΙΟ - δέλτα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ, ανάμεσα σε Ανάληψη κ' Ελίτσα
7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΛΕΣΒΟΣ - ΝΗΣΕΛΙ
ΚΡΗΤΗ - ΚΕΔΡΟΔΑΣΟΣ
14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΝΑΞΟΣ - ΑΛΥΚΟ
21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΑΝΑΦΗ - ΡΟΥΚΟΥΝΑΣ
28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΕΥΒΟΙΑ - ΧΙΛΙΑΔΟΥ

17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
ΓΚΙΟΝΑ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
Για πληροφορίες των εκδηλώσεων σε κάθε περιοχή, αλλά και προτάσεις περιοχών που θα αναλάβετε κάποια δράση:
ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ: http://freecampgr.blogspot.com
ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΙ: www.iliosporoi.net
ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ: http://voidnetwork.blogspot.com
ΠΗΓΗ
http://tvxs.gr/news

Σχόλια