Βρήκαν 2.000 ζώα σε άθλιες συνθήκες ή νεκρά μέσα σε αποθήκη στο Λος Άντζελες

Σχεδόν 2.000 ζώα, εκ των οποίων τα 1.000 ήταν νεκρά, εντοπίστηκαν σε βιομηχανική αποθήκη σε προάστιο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με την φιλοζωική οργάνωση Inland Valley Humane Society & SPCA. Οι αρχές εντόπισαν κοτόπουλα, παπαγάλους και άλλα εξωτικά πτηνά, αλλά και ψάρια, μέσα στην αποθήκη, με τις συνθήκες που επικρατούσαν να είναι απάνθρωπες, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ. Η αστυνομία στο Μοντκλέρ, μια πόλη στα προάστια του Λος Άντζελες, επενέβη έπειτα από επιθεώρηση για παραβιάσεις του κώδικα βιομηχανικών κτιρίων. Οι επιθεωρητές φαίνεται ότι άκουσαν φωνές ζώων και μύρισαν μια εξαιρετικά άσχημη οσμή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Μοντκλέρ, οι αστυνομικοί βρήκαν τα ζώα σε άθλιες συνθήκες, χωρίς τροφή ή φαγητό. «Υπήρχαν κλουβιά με νεκρά ζώα, χωρίς εξαερισμό, ζώα που ζούσαν μέσα στις ακαθαρσίες και πτώματα ζώων. Υπήρχαν κοτόπουλα, ποντίκια, χαμελαίοντες και φίδια», δήλωσε ο Τζον Μίνουκ, και προσέθεσε ότι «η μυρωδιά ήταν απαίσια λόγω των ακαθαρσιών, της αποσύνθεσης και της ζέστης.
Ο ιδιοκτήτης των ζώων, ένας 50χρονος άνδρας, είχε συλληφθεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα για κατηγορίες που δε σχετίζονται με την υπόθεση και φαίνεται να πάσχει από διανοητικά προβλήματα. 

Οι αρχές δεν γνωρίζουν πώς κατάφερε να συγκεντρώσει αυτόν τον τεράστιο αριθμό ζώων εκεί χωρίς να τραβήξει την προσοχή, αλλά ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας το απέδωσε στο γεγονός ότι χρησιμοποίησε μια απομονωμένη βιομηχανική αποθήκη.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
http://tvxs.gr/news/animals/brikan-2000-zoa-se-athlies-synthikes-i-nekra-mesa-se-apothiki-sto-los-antzeles-fotobint

Σχόλια