H ELPEDISON στην απελευθερωμένη αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.


 
Η ELPEDISON πρόκειται να δραστηριοποιηθεί άμεσα στη λιανική αγορά ηλεκτρισμού.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Ημερησία», αυτή την περίοδο η εταιρεία δημιουργεί ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων, που θα προωθούν στους καταναλωτές «πακέτα» ηλεκτρικής ενέργειας.

Το δίκτυο διαμορφώνεται σε συνεργασία με τις εταιρείες ΕΚΟ και Ελληνικά Καύσιμα (πρώην ΒΡ).
Πρόσφατα, η ELPEDISON οργάνωσε στο ξενοδοχείο Sofitel την πρώτη συνάντηση με 80 συνεργάτες από τις δύο εταιρείες, πρατηριούχους, εργολήπτες και τεχνικά γραφεία, που θα είναι υποψήφιοι να συμμετέχουν στο δίκτυο των αντιπροσώπων.
Επίσης, ανάλογη συνάντηση με τους υποψήφιους αντιπροσώπους έχει προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη στις 9 Μαρτίου.
Η ELPEDISON είναι εταιρεία των ομίλων Ελληνικά Πετρέλαια, Edison και Ελλάκτωρ και είναι η δεύτερη μετά τη ΔΕΗ εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με δύο εργοστάσια στη Θεσσαλονίκη και τη Θίσβη, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 820 MW και συνολικής επένδυσης ύψους 525 εκατ. ευρώ.
O πρόεδρος της Εlpedison Trading κ. Α. Τζούρος και ο διευθύνων σύμβουλος κ. M. Piguet παρουσίασαν στους υποψήφιους αντιπροσώπους τη στρατηγική της εταιρείας.
Σε πρώτη φάση, στους στόχους των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη λιανική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, είναι οι επαγγελματικοί και οι οικιακοί καταναλωτές, με μεσαία ή υψηλή κατανάλωση ρεύματος, προς τους οποίους μπορούν να απευθύνουν ελκυστικά πακέτα τιμολογίων, σε σχέση με τις χρεώσεις της ΔΕΗ.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
http://www.econews.gr

Σχόλια