Έκθεση «Energy Tech 2011» στη Θεσσαλονίκη.


 
Η 3η Διεθνής Έκθεση Ανανεώσιμων και Συμβατικών Πηγών, Εξοικονόμησης Ενέργειας και Τεχνολογίας, Energy Tech 2011, θα πραγματοποιηθεί από 17-20 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», θα διοργανωθεί παράλληλα με την Infacoma, την κορυφαία και σημαντικότερη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών και Δόμησης και τυγχάνει τις καθολικής αποδοχής (του κλάδου).
• Με διεθνή χαρακτήρα
• Με Προσανατολισμό και προς την εσωτερική αγορά
• Εμπορική και συγχρόνως καταναλωτική.
Στόχος της έκθεσης είναι η προβολή, η ενημέρωση και η αξιοποίηση των νέων πόρων και τεχνολογιών στις βιομηχανίες, στα κτίρια, στις κατοικίες, στις μεταφορές κ.λ.π. σχετικά με την ενέργεια.
Επισκέπτες
Κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρίες, αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί, οικοδομικές επιχειρήσεις, μελετητικά γραφεία, υδραυλικοί, ιδιώτες, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Δημόσιοι Οργανισμοί και φορείς.
Με προσκλήσεις ξένων εμπορικών επισκεπτών (Hosted Buyers Programme) από το εξωτερικό.
Μέσω των: συνεργατών, των κλαδικών φορέων, των εμπορικών τμημάτων των πρεσβειών μας στις χώρες ενδιαφέροντος – Βαλκάνια, Χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, Μέση Ανατολή – αλλά και απευθείας επαφή με εταιρίες.
Είσοδος
Δωρεάν, για εμπορικούς επισκέπτες με επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας ή την πρόσκληση, για απλούς επισκέπτες που κατέχουν την πρόσκληση, για φοιτητές και σπουδαστές και για οργανωμένες ομαδικές επισκέψεις.
Για απλούς ιδιώτες τιμή εισιτηρίου 7€.
Ώρες Λειτουργίας
Πέμπτη:   11:00 – 21:00
Παρασκευή: 11:00 – 21:00
Σάββατο:   10:00 – 21:00
Κυριακή:   10:00 – 20:00
ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
http://www.econews.gr

Σχόλια