Επιδρομή λαθροθήρων στο Πάρκο Υγρότοπων Αμβρακικού.

Μέλη της Ορνιθολογικής Εταιρείας κατήγγειλαν ότι έγιναν μάρτυρες επιδρομής λαθροθήρων στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού, παρουσία της Αστυνομίας καθώς και του Φορέα Διαχείρισης του πάρκου.
Σύμφωνα με την εταιρεία, πέντε βάρκες στις οποίες επέβαιναν εννέα άτομα κυνηγούσαν παράνομα για μιάμιση ώρα στο πυρήνα του Εθνικού Πάρκου (Ζώνη Α, περιοχή προστασίας της φύσης), όπου απαγορεύεται αυστηρά το κυνήγι. Τα εν λόγω άτομα φορούσαν κουκούλες που κάλυπταν πλήρως τα πρόσωπά τους, ώστε να μην είναι δυνατή η αναγνώρισή τους.

Κατά τη σοβαρή αυτή επιδρομή θανατώθηκαν τουλάχιστον πενήντα Φαλαρίδες.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
http://www.zougla.gr

Σχόλια

Ο χρήστης kamikazi2 είπε…
Η πρώτη Ελληνική σελίδα με traffic exchange
Θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητάς σας στο site η το blog σας και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ?


Να λαμβάνετε απεριόριστο αριθμό επισκεπτών χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κλικ το ποντίκι σας; Έχουμε την λύση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στη σελίδα και χρησιμοποίησε το σύστημά και το site η το blog σου θα το δούνε χιλιάδες Έλληνες και Κύπριοι χρήστες από όλο τον κόσμο, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο με το 100% αυτόματο σύστημά.
Συμμετέχοντας σήμερα στο Traffic4y.com θα λάβετε 200 credits στο λογαριασμό σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.!
Για κάθε 4 σελίδες που θα εμφανίζονται στον browser σου θα λαμβάνεις 3 επισκέψεις στην δική σου σελίδα.
Το πρόγραμμα διαθέτει προσαρμοσμένο χρονόμετρο των 20 δευτερολέπτων που σου δίνει την δυνατότητα να φτάσουν μέχρι και 180 άτομα την ώρα που θα μπουν και θα επισκεφτούν στην ιστοσελίδα σου.

Αυτό σημαίνει μπορείς να φτάσεις έως και
4320 ΔΩΡΕΑΝ επισκέπτες στην σελίδα σου την ημέρα.

Η σελίδα με το traffic exchange

http://www.traffic4y.com