Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την ΚΑΛΛΙΣΤΩ.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, η ΚΑΛΛΙΣΤΩ διοργανώνει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της και σας περιμένει όλους στο βιβλιοπωλείο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ (Λεωφόρος Νίκης 3, Παραλία Θεσσαλονίκης) με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις για τα παιδιά. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:30 με διηγήσεις του παραμυθά, Νώντα Νικολαΐδη, που θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο της άγριας ζωής.


Μαζί με τα παιδιά θα φτιάξουμε μάσκες και αυτάκια από αρκούδες και λύκους, μαθαίνοντας παράλληλα ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα ζώα αυτά. Με μάσκες, χειροτεχνίες, σφραγίδες για τα παιδιά, ενημέρωση και αναμνηστικά για τους μεγάλους, διασκεδάζουμε και ενημερωνόμαστε για την άγρια ζωή. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα ίχνη της αρκούδας και του λύκου και θα μας βρείτε στο βιβλιοπωλείο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ με χριστουγεννιάτικη διάθεση και κέρασμα για όλους.

Νέο Ημερολόγιο της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ

Στη διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης θα παρουσιάσουμε και το νέο ημερολόγιο της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ για το 2011, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στην αρκούδα που κινδυνεύει από τροχαία ατυχήματα. Εκτός από τα γραφεία της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ στη Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 123), το ημερολόγιο θα είναι επίσης διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και στο βιβλιοπωλείο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

Φέτος τα Χριστούγεννα κάνοντας δώρο το ημερολόγιο της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ στηρίζουμε τις δράσεις της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης για την Αρκούδα, με την ευχή το νέο έτος να μειωθεί ο αριθμός των αρκούδων που πέφτουν θύματα τροχαίων.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
http://www.zougla.gr

Σχόλια